strona główna forum dyskusyjne


























Pytał: Stępniewski
Data: 27/10/2026
Publikacja: 01/11/2026

Pytanie: W par. 13 ust. 2 pkt. 4.Statutu PZŁ jest mowa o zaległościach w składkach członkowskich.
Czy chodzi tylko o składki jakie myśliwy płaci na rzecz zrzeszenia PZŁ za pośrednictwem koła łowieckiego?
Czy chodzi też o składki na rzecz koła łowieckiego?

Odpowiedź:
Wskazany zapis dotyczy składki na rzecz PZŁ.

Sprawę zaległości w składkach do koła reguluje § 31 ust. 2 statutu.

Szukaj   |   Ochrona prywatności   |   Webmaster
Tetra Polska Sp. z o.o.